Felelősségünk

A természetből. A természetért.

Kéz a kézben dolgozunk a természettel – ezért a fenntartható cselekvés szilárdan gyökerezik vállalatunk DNS-ében. Intézkedéseink közé tartozik többek között a szigorú beszállítói tesztelés és jóváhagyás, vagy CO2-lábnyomunk csökkentése. Emellett támogatunk erdővédelmi és erdőfelújítási projekteket, valamint olyan szervezeteket, mint a Fairtrade, a Rainforest Alliance és a Forum Nachhaltiges Palmöl.

A Zentis fenntarthatósága a következőkről szól:

 

1. Erőforrás-takarékos termelés és klímavédelem, 

2. Felelősség az alapanyagok beszerzésénél, 

3. Ügyfélközpontú üzletvitel, 

4. Természetes termékek, 

5. A Zentis alkalmazottai

Felelősség

a teljes vonalon

Felelősséget vállalunk az alkalmazottainkért, a beszállítóinkért és a piaci partnereinkért. Beszállítóink hosszú távú partnerek, akik ökológiai és társadalmi szempontok szerint fenntarthatóan cselekszenek. A Zentis teljes jogú tagja az RSPO-nak (Roundtable on Sustainable Palm Oil), és 2014 nyara óta tanúsított felhasználója a fenntartható módon előállított pálmaolajnak a teljes ellátási lánc során.

Útmutató a felelős és vállalkozói cselekvéshez:

A fentiek mindegyikéről és sok más tevékenységről részletesen olvashat aktuális fenntarthatósági jelentésünkben. A jelentés ábzárolja a vállalat ökológiai, gazdasági és társadalmi fejlődését, és bemutatja az eddig elért eredményeket.

Etikai kódex

Vállalkozási tevékenységünk, üzleti és emberi kapcsolatok standardjai és irányelvei, valamint vállalati kultúránk alapjai.

Energiatakarékosság a termelésben és a logisztikában.

Gyártási eljárásaink folyamatosan erőforrás-takarékosak. Emellett a logisztikánk rendkívül hatékony. Bizonyíték: Energiatakarékossági elkötelezettségünket 2012 óta tanúsítjuk az ISO 50001: 2011 szerint.

Hely az új ötletek számára.

Nap mint nap arra törekszünk, hogy vállalati tevékenységeink minden területén folyamatosan fejlődjünk. Ezért mi a Zentisnél olyan új folyamatokat és munkastílusokat hozunk létre, amelyek még jobban ösztönzik a kreativitást és az innovációt. Ez a proaktív megközelítés optimálisan készít fel bennünket a jövőre. 

Több tér az innovációknak: A FruchtCampus-szal egy teljes innovációs ökoszisztémát hoztunk létre egy 2100 négyzetméteres területen, amelyet kifejezetten az alkalmazottak közötti kreatív együttműködésre, valamint az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel való kiterjedt eszmecserére terveztünk. 

Karrier a Zentisnél – a sokszínűség adja meg a különbséget.

Természetesen szeretnénk, ha munkatársaink elégedettek és motiváltak lennének a mindennapi munkájuk során. Ezért szorgalmazzuk a magánélet és a szakmai élet kiegyensúlyozott viszonyát, a munkahelyi egészséget, a rugalmas munkaidő-modelleket, a méltányos fizetést és a sokszínű munkaerőt minden nemzet és korosztály számára. Kiállunk minden alkalmazottunk egyenlősége mellett – kortól, nemtől, származástól, vallástól vagy szexuális irányultságtól függetlenül.

 

Lehetővé tesszük, hogy a megváltozott munkaképességűek állandó elhelyezkedést találjanak, és az üzemi tanáccsal egyeztetve a munkahelyeket és a munkaidőt munkavállalóink ​​egészségügyi helyzetéhez igazítjuk.

 

A továbbképzéseinket, és tehetséggondozási projektjeinket pedig ajánljuk mindazoknak, akik tovább akarják fejleszteni magukat.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu