Innovációk

Célunk: A legjobb termékötletek kidolgozása a vevők maximális elégedettségének elérése érdekében.

„Innováció a hagyományok szerint” – a természetes és élvezetes táplálkozás globális inspirációs ötletgazdájaként, nap mint nap innovatív megoldásokkal járulunk hozzá a jelenlegi és jövőbeli élelmiszerkoncepcióknak az ügyfeleinkkel együtt történő aktív megtervezéséhez. Cégünk 1893-as alapítása óta a jövőbe mutató ötletek kidolgozása és megvalósítása tett minket azzá, amit mára elértünk.

Remek ötletek

már a kezdetektől

A mai cég alapkövének letételével Franz Zentis forradalmasította a sütési termékek piacát. Aszalt sárgabarackot kevert össze a régióból származó cukorral, és elkészítette a FAMOS nevű sütő lekvárt: A legfinomabb szirup nélküli baracklekvárt.

 

A Zentis továbbra is fáradhatatlanul kutat további innovációk után. Aztán az 1960-as évek közepén megtörtént a döntő lépés az ipari üzletágban. A Zentis jóvoltából lényegesen gyümölcsösebb és mindenekelőtt változatosabb a joghurt és a túró kínálata a hűtőpolcokon. A Zentis gyümölcskészítményeivel meggyőzi a tejipart. Egy gyümölcsöző sikertörténet veszi kezdetét.

Új impulzusok

– a házi készítésűtől az ország specifikusig

Ezt az innovatív erőt a mai napig megőriztük: A magasan képzett és motivált fejlesztői csapatok a legjobb tudásukat adják, amikor innovatív készítményeket vagy töltelékeket fejlesztenek ki a modern élelmiszerkoncepciók következő generációjához. Csak az aacheni telephelyen több mint 50 kutató-fejlesztési szakember dolgozik innovatív termékkoncepciókon az ötlettől a piacra kész állapotig.

 

Az országspecifikus fejlesztések a Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban és az USA-ban található gyártó létesítményeinkkel és fejlesztési részlegeinkkel szoros együttműködésben valósulnak meg. A helyi piaci ismeretek és a legújabb nemzetközi trendek egyaránt befolynak a fejlesztésbe.

Egy központi, globális innovációs menedzsment 2020 óta támogatja az összes részleget. Ez katalizátorként szolgál a Zentis csoport összes innovációjához.

 

Innovatív partnerként szeretünk új dimenziókban gondolkodni. Igazodunk a piac igényeihez és B2B ügyfeleink speciális igényeihez. Így számos fejlesztésünk sikeresen megállta helyét a piacon, és mára megszilárdította a helyét:

 

Innovációs lista:

  • Tejtermékek (ropogós töltelékek, nélkülözhetetlen klasszikus "stracciatella joghurt" a hűtőpolcon)

  • Ropogós gabonafélék (csokoládéval bevont ropogós gabonamag közvetlenül hozzákeverve a joghurtos keverékhez)

  • Növényi anyagok (izgalmas ízek és funkcionális hozzáadott érték)

  • Ultra-tiszta címke (minden adalékanyagtól mentes, tisztán gyümölcs tartalmú gyümölcskészítmények)

  • Fenntartható, klímasemleges gyümölcskészítmények (kompenzációs projekteken keresztül)

  • Megoldások a cukor csökkentésére vagy elkerülésére (teakivonatok használata stb.)

  • UHT (nagyobb választék pH-érzékeny termékekhez, változatos textúrák a finomtól a darabosig, a ropogóstól a szájban olvadóig)

Megtaláljuk az Önnek megfelelő technikai megoldást

Ha új termékek gyártási folyamatba való integrálásáról vagy gyártási és feldolgozási módszerek fejlesztéséről van szó, számíthat ránk. Elhivatott, magasan képzett élelmiszer-technológusok és szükség esetén tapasztalt folyamatmérnökök csapatai állnak az Ön rendelkezésére minden műszaki kérdésben. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindig találunk megoldást: Az Ön számára megfelelő megoldást.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu