Logisztika

Élelmiszerek szállítására specializálva

- belföldi és külföldi

Üdvözöljük a Zentis Logistik Service GmbH-nál. Logisztikai szolgáltatóként megbízhatóan és időben támogatjuk Önt – minden iparágban. Szabályozott hőmérsékleten történő élelmiszer-szállításra specializálódtunk országos és nemzetközi szinten. 

Zentis logisztika

- hosszútávú tapasztalatokra alapozva

A Zentis Logistik Service GmbH több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Ezt a sok éves szakértelmet optimálisan ötvözzük egy középvállalat dinamizmusával. Innovatív ötletekkel és első osztályú kiszolgálással szállítjuk az Ön áruit, teljes vagy részrakományokként, mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek szektorában. 

Flottánk és még sok más

- igény szerinti megoldások egyedi szállítmányméretekre

Bármilyen kihívásra készen állunk, több mint 50 (többnyire 40 tonnás teherautóval), szervizközpontunkkal és műhelyünkkel egy kézből kínálunk ügyfélspecifikus megoldásokat. Élelmiszer-logisztikára, hőmérséklet-szabályozott szállításra, valamint friss és fagyasztott szállításra szakosodva napi rendszerességgel szállítunk termékeket az élelmiszeriparnak és a kiskereskedőknek Nyugat-Európára fókuszálva. 

A minőség, fenntarthatóság és innováció

- sikeressé tesz bennünket

A belső és különösen a külső ügyfelekkel való sikeres együttműködés a logisztikai szolgáltatásokat mára az egyik alapkompetenciánkká emelte. A logisztikai szektor sikertényezői elsősorban a minőségben, a fenntarthatóságban és az innovációban rejlenek. A Zentis Logistik Service GmbH minden szállítási tevékenységét a Nemzetközi Élelmiszer-szabvány (IFS), 22000:2010 (FSSC) és a GMP+ szabványok szerint végzi. 

A minőségünk

„kiváló”!

Anyavállalatunk következetes minőségi alapelveit természetesen a Zentis Logistik is követi. A szállítmányok 22000: 2010 (FSSC) és GMP+ minősítéssel rendelkeznek. Ezen kívül a kiváló minőségirányítást az IFS (International Food Standard) tanúsítvány is igazolta a nagyon jó „magasabb szint” minősítéssel – és ezt már többször elnyertük! 

Know-how és technológia

- a modern logisztika alapja

A rendszeres képzéseknek köszönhetően sofőrjeink profik az érzékeny élelmiszerek kezelésében. Minden traktor és pótkocsi GPS-támogatott telematikai rendszerrel van felszerelve. Így folyamatosan nyomon követhető a jármű helyzete és állapota, és garantált a friss áru szállításánál elengedhetetlen teljeskörű hőmérsékletkövetés. 

 

Házon belüli szakműhelyünk garantálja a járművek tökéletes műszaki állapotát és tisztaságát. Tisztában vagyunk a környezet iránti felelősségünkkel is. Fiatal flottánk már sok modern, ökológiailag előnyös EURO 6d járműből áll. 

Hozzáadott értékünk az Ön számára

- megoldásorientált és innovatív

Innovatív ötletekkel és első osztályú kiszolgálással az élelmiszeripar hozzáértő partnerei vagyunk, és valódi hozzáadott értéket kínálunk a gazdaságosság és a környezetvédelem terén. Gyakran olyan teherhordókat használunk, amelyek alakja és térfogata ellentétben áll a jármű optimális kihasználásával. 

Így volt ez pl. az üres rozsdamentes acél konténerek visszaküldése esetében, ami egyáltalán nem volt gazdaságos. Ezt a feladatot egy innovatív rakodótér-optimalizálási koncepcióval oldottuk meg. A termelékenység jelentős növelése érdekében egy egyedi megoldást dolgoztunk ki. 

 

Az eredmény: egy fenntarthatóbb koncepció, amely mindegyik harmadik kamionutat megtakarítja. Az AGIT mbH (Aacheni Innovációs és Technológiai Transzfer Társaság) szabadalmaztatta, sőt jelölték a 2007-es Aacheni régió innovációs díjára.  Az innovációnk lehetővé teszi 14 üres konténer elhelyezését a mennyezet alatt, így helyet biztosítva még egy teljes rakomány számára. Ez nem csak nekünk jó, hanem Önnek és a környezetet is védi! 

A műhelyünk

- gyors megoldásokat biztosít

Házon belüli járműműhelyünkben, ami egy autómosót és egy benzinkutat is magába foglal, gondoskodunk arról, hogy a járműveink jól felszereltek legyenek a használatuk során, és egy káresetet követően gyorsan újra üzembehelyezésre kerüljenek. Szerelő mesterekként előzetes egyeztetés alapján külső cégeknek is vállalunk szolgáltatásokat. 

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu