A feldolgozóipar partnere

Globális hajtóerő

... a természetes és élvezetes táplálkozáshoz

Több mint 125 éve dolgozunk összhangban a természettel. A természet még ma is minden nap újból és újból inspirál minket. Természetes, élvezetes készítményeket, töltelékeket és egyebeket kínálunk számtalan lehetőséggel az Ön termékei tökéletesítésére. Technológia-orientált, globális vállalatként élen járunk partnereinkkel szoros együttműködésben az induló vállalkozások, helyi ügyfelek és nagyvállalatok számára szervezett, személyre szabott élelmiszer-megoldások fejlesztésében világszerte.

Fejlesszük ki együtt a természetes és élvezetes élelmiszerek következő generációját.

Céges képzés

... a Zentis Hungária Bt.-nél

A termelékenység növelése érdekében olyan képzéseket valósítottunk meg, amelyek fejlesztik a munkavállalók vállalatirányítási rendszerekkel, termelésirányítási és döntéstámogató rendszerekkel kapcsolatos kompetenciáit.

Megoldásaink

... az Ön sikeres elképzeléseihez

Természetes alapanyagokkal, innovatív ötletekkel és gyártási folyamatokkal meghatározóak vagyunk a piacon. Ez a kreativitás teszi a Zentist a vezető gyümölcsfeldolgozók egyikévé. Változatos megoldásaink finomítják a tejtermékeket, a tejalternatívákat, a pékárukat és még sok mást. 

Az énképünk

... egy gyümölcsöző együttműködés érdekében

Tudjon meg többet cégünkről – értékeinkről, minőségi szabványainkról, tapasztalatainkról és globális jelenlétünkről. A termeléstől a személyzeti menedzsmenten át az ökológiai szempontokig. 

Innovációink

... az Ön cégének sikere érdekében

A tapasztalat, a minőség és az innovációs erő tett minket azzá, amilyenek vagyunk. Ezt képviselik az innovatív termékeink, csakúgy, mint a finanszírozási programjaink és a kezdeményezéseink. Itt mindent megtudhat arról, hogyan ösztönözzük a kreativitást, az innovációt és az új megközelítéseket, és hogyan integráljuk ezeket folyamatainkba. 

Honnan jöttünk

... és hova vezet az utunk

A Zentis egy nemzetközi vállalat, amelynek központja Aachenben található, és ma több mint 2000 alkalmazottal több mint 50 országban van jelen. Arra törekszünk, hogy a ma már betöltött vezető szerepünket nemzetközi szinten is megszerezzük. A lengyelországi, magyarországi, oroszországi és amerikai leányvállalatok folyamatosan növekedési pályán tartják a céget. 

A logisztiaki rendszerünk

... újításokkal a cél felé

A Zentis Logistik Service GmbH a modern és hatékony logisztikai megoldásokat képviseli.  Élelmiszer-logisztikára, hőmérséklet-szabályozott szállításra, valamint friss és fagyasztott szállításra szakosodva napi rendszerességgel szállítunk termékeket az élelmiszeriparnak és a kiskereskedőknek. 

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu