Rólunk

Technológia-orientált, globális családi vállalatként a Zentis gyümölcsök és más természetes alapanyagok feldolgozására és finomítására specializálódott. Természetes összetevőkre épülő széles termékportfóliónk sokféleséget és változatosságot kínál.

A klasszikustól a modern és trendi kreációkig: Gyümölcsös, meleg ízű, gabona-, növényi- vagy zöldségkészítményeinkkel valódi hozzáadott értéket kínálunk vásárlóinknak. Sikeresen szolgáljuk ki a vásárlói és fogyasztói igényeket – és tesszük ezt 1893 óta.

Hat németországi, lengyelországi, magyarországi és egyesült államokbeli gyártóüzemével és több mint 2000 alkalmazottjával a Zentis mára több mint 50 országban tevékenykedik. Partnereinkkel szoros együttműködésben a Zentis úttörő és globális inspirációs forrás lett az induló vállalkozások, helyi ügyfelek és nagyvállalatok számára készült, testre szabott megoldások fejlesztésében világszerte.

A következő oldalakon többet is megtudhat rólunk.

Fenntarthatóság

Több mint 125 éve dolgozunk együtt szorosan a természettel, és ma is inspirál bennünket a természet – nap mint nap. Ezért a fenntartható és ökológiai gazdálkodás a legfontosabb számunkra.

Minőségellenőrzés

Ügyfeleink sikere érdekében nem csak az optimális szolgáltatást, hanem a legjobb termékminőséget is kínáljuk. Az alapanyagok gondos feldolgozását szolgáló legmodernebb gyártástechnológiák mellett természetesen egy átfogó minőségellenőrzési rendszerre is támaszkodunk, amely minden egyes munkafolyamat elválaszthatatlan része.

Allergén-kezelés

Minden termékünk gyártása és címkézése során a legnagyobb figyelemmel és körültekintéssel járunk el. Éppen ezért külső szaktanácsadókkal szoros együttműködésben egy független allergén kezelési rendszert hoztunk létre, amely részletesen szabályozza az allergén alapanyagok, köztes és végtermékek helyes kezelését a beszerzéstől a kiszállításig.

Az énképünk

A természetes és élvezetes táplálkozás globális inspirációs forrásaként magától értetődő számunkra, hogy ügyfeleinknek mindig a lehető legjobb minőséget kínáljuk. Ezt a célt szem előtt tartva nemcsak nagyszámú sikeres és legendás terméket hoztunk a piacra, hanem számos innovatív eljárást és újszerű összetevőt is kifejlesztettünk.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu