Az énképünk

A legjobb minőségű

gyümölcskészítmények.

Nem csak saját termékeinkben használjuk első osztályú gyümölcskészítményeinket. A Zentis természetes összetevőkből álló termékportfóliója számos élelmiszer- és italkategóriához alkalmas. A nemzetközi tej-, tejalternatívák, pék- és cukrászipar neves vállalatainak megbecsült és régóta fennálló partnereként gyártjuk a gyümölcskészítményeinket legmagasabb megbízhatóságú és minőségi beszállítóként.

Fejlessze a holnap piacait még ma

Ha csak a mára gondol az üzleti életben, holnap elveszíti a kapcsolódást. Ezért teremtjük meg a holnap piacait magunk és ügyfeleink számára ma:

 

Azáltal, hogy magasan képzett és motivált fejlesztőcsapatoknak adunk lehetőséget arra, hogy innovatív termékkoncepciókat fejlesszenek ki elsőként. Ennek legjobb példái az innovatív csokoládé reszelékek vagy ropogós gabonafélék – amelyek az általunk kifejlesztett olvadási hatásoknak köszönhetően vásárlóink ​​legkedveltebb termékeivé váltak.

Teljesen automatizált

eljárások a természetes ízért.

A recept- és folyamatirányító rendszerünk nap mint nap újra bizonyítja, hogy a teljes automatizálás és a természetesség kéz a kézben jár: A természetes alapanyagokat alacsony hőmérsékleten és rövid időre több mint 3000 különböző automatizált receptúrában dolgozzuk fel a vevő kérésére.

Mert nem csak egy piac létezik.

Tudjuk, hogy szerteágazó világunkban régóta nincs egységes piac. Inkább a helyi piacok, a regionális sajátosságok és a személyre szabott célcsoport-megközelítések széles választékában hiszünk. Engedje meg, hogy Önnel együttműködve olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek pontosan megfelelnek az Ön márkájának, és megszólítják saját G48-as ügyfélcsoportját.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu