pH semleges / UHT

Megoldásaink

Különösen a pH-érzékeny termékek, mint például a puding vagy a búzadara készítmények népszerűek a fogyasztók körében, és tiszta élvezetet jelentenek. Technológiai szakértelmünkkel végtelen változatosságot kínálunk - a növényi tej alternatívákhoz is.

pH-semleges készítmények (UHT)

... természetesen ízletes!

Termékportfólió:

  • pH-semleges gyümölcsös, meleg ízvilágú, zöldséges, növényi, dió-, gabona- vagy mag alapú készítmények

  • Ideális a desszertek követelményeihez

  • Hagyományos és divatos fajták és kombinációk széles választéka

  • Egyedi receptek, az Ön alkalmazásához szabva

Alkalmazás előnyei:

  • Több fajta a piacon édes desszertekhez

  • Textúra, például a finomtól a darabosig, ropogós vagy omlós

  • Különböző kategóriák kombinációi lehetségesek, pl. csokoládé és tejtermék reszelékek

  • Az egyéni igényekhez:

    - gluténmentes, laktózmentes

    - bio, kóser

Alkalmazások:
Tej alternatívák:

  • Joghurt (kanalazható / iható)

  • Túró és krémsajt

  • Vegyes tejitalok

  • Desszertek

  • Fagylalt

Az Ön előnyei:

 

  • Kiemelkedő alkalmazási kompetencia

  • Átfogó portfólió és agilis innovációs megközelítés

  • Azonnal piacra dobható megoldások

  • Gyors ügyfélspecifikus fejlesztés

  • Támogatás az ügyféltesztekhez

Legjobban eladott termékek és újdonságok:

  • Kávé

  • Csokoládés keksz

  • Mogyoró

  • Vanília

  • Karamell

Használja ki „több” tudásunkat.

Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu