Különösen a pH-érzékeny termékek, mint például a puding vagy a búzadara készítmények népszerűek a fogyasztók körében, és tiszta élvezetet jelentenek. Technológiai szakértelmünkkel végtelen változatosságot kínálunk - a növényi tej alternatívákhoz is.
pH-semleges készítmények (UHT)
... természetesen ízletes!
Termékportfólió:
-
pH-semleges gyümölcsös, meleg ízvilágú, zöldséges, növényi, dió-, gabona- vagy mag alapú készítmények
-
Ideális a desszertek követelményeihez
-
Hagyományos és divatos fajták és kombinációk széles választéka
-
Egyedi receptek, az Ön alkalmazásához szabva
Alkalmazás előnyei:
-
Több fajta a piacon édes desszertekhez
-
Textúra, például a finomtól a darabosig, ropogós vagy omlós
-
Különböző kategóriák kombinációi lehetségesek, pl. csokoládé és tejtermék reszelékek
-
Az egyéni igényekhez:
- gluténmentes, laktózmentes
- bio, kóser
Alkalmazások:
Tej alternatívák:
-
Joghurt (kanalazható / iható)
-
Túró és krémsajt
-
Vegyes tejitalok
-
Desszertek
-
Fagylalt
Az Ön előnyei:
-
Kiemelkedő alkalmazási kompetencia
-
Átfogó portfólió és agilis innovációs megközelítés
-
Azonnal piacra dobható megoldások
-
Gyors ügyfélspecifikus fejlesztés
-
Támogatás az ügyféltesztekhez
Legjobban eladott termékek és újdonságok:
-
Kávé
-
Csokoládés keksz
-
Mogyoró
-
Vanília
-
Karamell
Csomagolások:
Használja ki „több” tudásunkat.
Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.
Kapcsolat
Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.
Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.
Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.
Az Ön útja hozzánk:
Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178
Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234
E-mail: zentishu@zentis.hu