Csokoládé és dió nugát krémek

Megoldásaink

Az élvezet szorosan kapcsolódik a csokoládé vagy a nugát különleges ízéhez. Ezért olyan népszerűek a pékáruk esetében. Az édes-krémes csokoládé vagy finom dióbarna nugát töltelék teszik a sütött árukat igazi élménnyé.

Csokoládé és dió nugát krémek

Így a sütés öröm lesz!

Termékportfólió:

  • Klasszikus krémek (zsíralapú)

  • Különböző kakaó- és dióösszetevők

  • Finom krémes vagy feszesebb konzisztencia

  • Kiváló funkcionalitás, kivitelezés és stabilitás

  • Alkalmazás sütés előtt vagy után

  • Közvetlenül a mélyhűtőből

Alkalmazás előnyei:

  • A sütőipari ágazat legelterjedtebb ízvilága

  • A termék élvezetes megjelenése

  • Prémium termék magas dió/kakaó tartalommal

  • Textúra élmény és krémes ízérzés

  • Fenntartható beszerzés: Rainforest Alliance 2020 és RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik

Alkalmazások:
Ipari és kisüzemi pékáruk:

  • Croissant és édes sütemények

  • Kekszek és tallérok

  • Palacsinták

Az Ön előnyei:

 

  • Több mint 50 év szakértelem és tapasztalat

  • A legmagasabb szintű minőségi szabványok

  • Átfogó portfólió és gyors mintavétel

  • Támogatás az alkalmazások teszteléséhez az ügyfelek számára

Legjobban eladott termékek és újdonságok:

  • Dió-nugát krém (13%)

  • Dió-nugát krém (22%)

  • Csokoládé krém

  • Tejcsokoládé krém

  • Mandula krém

Használja ki „több” tudásunkat.

Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu