Az élvezet szorosan kapcsolódik a csokoládé vagy a nugát különleges ízéhez. Ezért olyan népszerűek a pékáruk esetében. Az édes-krémes csokoládé vagy finom dióbarna nugát töltelék teszik a sütött árukat igazi élménnyé.
Csokoládé és dió nugát krémek
Így a sütés öröm lesz!
Termékportfólió:
-
Klasszikus krémek (zsíralapú)
-
Különböző kakaó- és dióösszetevők
-
Finom krémes vagy feszesebb konzisztencia
-
Kiváló funkcionalitás, kivitelezés és stabilitás
-
Alkalmazás sütés előtt vagy után
-
Közvetlenül a mélyhűtőből
Alkalmazás előnyei:
-
A sütőipari ágazat legelterjedtebb ízvilága
-
A termék élvezetes megjelenése
-
Prémium termék magas dió/kakaó tartalommal
-
Textúra élmény és krémes ízérzés
-
Fenntartható beszerzés: Rainforest Alliance 2020 és RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik
Alkalmazások:
Ipari és kisüzemi pékáruk:
-
Croissant és édes sütemények
-
Kekszek és tallérok
-
Palacsinták
Az Ön előnyei:
-
Több mint 50 év szakértelem és tapasztalat
-
A legmagasabb szintű minőségi szabványok
-
Átfogó portfólió és gyors mintavétel
-
Támogatás az alkalmazások teszteléséhez az ügyfelek számára
Legjobban eladott termékek és újdonságok:
-
Dió-nugát krém (13%)
-
Dió-nugát krém (22%)
-
Csokoládé krém
-
Tejcsokoládé krém
-
Mandula krém
Csomagolások:
Használja ki „több” tudásunkat.
Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.
Kapcsolat
Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.
Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.
Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.
Az Ön útja hozzánk:
Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178
Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234
E-mail: zentishu@zentis.hu