Tulajdonságok
Mint a legfinomabb édesipari marcipánkreációk előállítója, a Zentis megnemesíti marcipántöltelékeivel a legfinomabb sütőipari termékeket is. Legyen az stollen (szász karácsonyi kalács), vajas tészta, lepény, pite, torta vagy leveles tészta: csak a finom marcipántöltelékkel válik különlegessé.
Felhasználási terület
Pékáru: Stollen (szász karácsonyi kalács) • Aprósütemények • Vajas-élesztős (leveles) tészták • Leveles tészták • Dekorációs figurák • Lepények, piték • Torták
Édességek: Csokoládé töltésére • Kiformázásra és „besütésre“ • Marcipánfigurák előállítására • Színezésre és dekorálásra • Csokoládéval történő díszítéshez és bevonáshoz
Sajátosságok
Homogén • Selymes • Formázható • Finomra hengerelt
Tárolási feltételek
Max. 16–20 °C
Eltarthatóság
6 hónap
Fajták
Nyersmassza MI • Nyersmassza M0 • Nyersmassza, sütésálló • Nemes marcipán 90/10 • Nemes marcipán 80/20 • Nemes marcipán 70/30 • Marcipán 60/40 • Marcipán 50/50 • Ízesített marcipán
További variációk és kombinációk is elérhetők. Keressen bennünket!