Identitásunk

A legjobbat hozzuk ki a gyümölcsökből.

Immár 1893 óta szenvedélyünk a gyümölcsök nemesítése. A legjobb minőség elérésére irányuló törekvésünk újra és újra innovatív termékeket, eljárásokat és összetevőket eredményez.

  • 1893 alapították aZentis vállalatot
  • 664 millió eurós forgalom 2018-ban
  • 2125 munkavállaló 2018-ban

Alaposan szemmel tartjuk a piacot.

A sikeres és személyre szabott megoldások business-to-business specialistájaként termékeinket nem csak az ügyfelek, hanem azok piaci igényeinek megfelelően is alakítjuk. Profitáljon Ön is abból, hogy jól ismerjük a helyi piacokat, és hogy egy adott országban támasztott követelményeknek megfelelően folytathatjuk a termelést.

Felelősségvállalás

Aki előre gondolkodik, annak fenntartható módon kell cselekednie.

Legfontosabb beszállítónk maga a természet. Immár 125 éve a természettől kapjuk a legjobb alapanyagokat termékeink számára. Éppen ezért a legfontosabb szabály, hogy fenntartható, ökológiai gazdálkodást folytassunk. Hagyományos családi vállalkozásként hosszú távon gondolkozunk, és kötelesek vagyunk gondoskodni a jövő generációiról.

Fenntarthatósági jelentés, 2016/2017

Irányvonalak a felelősségteljes vállalati tevékenységekhez.

A fenti tevékenységeinkről, és még továbbiakról is részletesen olvashat a 2016/17-ös fenntarthatósági jelentésünkben. A jelentésből megismerhető a vállalat környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi fejlődése, valamint bemutatja a 2011 óta elért célokat.